Четвер, 25 Квітня 2024 р.
30 Вересня 2016

ЯРМАРКУВАЛИ У ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ

Кам’янецькі виробники 24 вересня взяли участь у сільськогосподарському ярмарку, який проводився у Хмельницькому. Приурочили його до Дня міста та Свята обжинків.

ЯРМАРКУВАЛИ У ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ

Усі 20 районів області представили у виставкових експозиціях свою продукцію. На виставці-продажу порадував асортимент та помірні ціни. Але учасників ярмарку неабияк вразив кам’янецький трактор, сплетений працівниками відділу агропромислового розвитку, та солом’яний тракторист біля нього. Не було відбою від охочих пофотографуватися на їхньому фоні. Допоміг реалізувати цей задум Анатолій ЯКОВЕНЧУК.

Наші здобутки презентували заступник голови райдержадміністрації Микола ЧУМАК і начальник відділу агропромислового розвитку РДА Надія СУЗАНСЬКА. До підготовки заходу активно долучилися товариства і підприємства: філія «Кам’янець-Подільська СП «НІБУЛОН», «Водограй Плюс», АФ «Нефедівське», ВФ «Гуменецьке», «Гарант», «Фірма «Династія», «Леон-Агро-2011»,  «Промінь Галичина», «Аграрна компанія – 2004», «Овочівник», «Хліб-Поділля»,  «Український кристал», «Аркуша», «Догма», ФОП Прудивус С.М., «Агро-Еко ХХІ плюс», ПП Черній Р.О., «Хуторянські ковбаси», ПП «Садова І.М.», філія «Птахофабрика «АВІС», ПАТ птахогосподарство «Червоний прапор», «Деметра», Марія Горбняк, Сергій Заянчуковський і працівники відділу АПР.

За матеріалами відділу агропромислового розвитку РДА.