П'ятница, 29 Березня 2024 р.
14 Жовтня 2016

ГІДНІ МАЮТЬ І ЧЕСТЬ, І ШАНУ!

11 жовтня під час засідання позачергової сесії міськради депутати прийняли рішення нагородити шістьох кам’янецьких військових відзнакою «Честь і шана» за зразкове виконання службових обов’язків, мужність і самовідданість, проявлені під час виконання бойових завдань у зоні проведення АТО.

З нагоди Дня захисника України нагороджено:

– старшого інструктора групи знищення вибухонебезпечних предметів в/ч А2641 старшину Володимира КОВТУНЯКА;

– начальника відділення спеціального мінування відповідного загону в/ч А2641 майора Юрія КОНДРАТЮКА;

– начальника штабу – першого заступника командира в/ч А3290 підполковника Юрія ШЕВЧУКА;

– заступника командира в/ч п/п В1423 капітана Андрія ТАРНАВСЬКОГО;

– головного старшину в/ч А3479 Ігоря ЯЦЕМИРСЬКОГО.

З нагоди Дня інженерних військ – командира 48 інженерної бригади ГУ оперативного забезпечення ЗСУ полковника Віктора КОРШКА.

Також «Честю і шаною» за рішенням депутатів відзначать заступника начальника Другого державного пожежно-рятувального загону підполковника служби цивільного захисту Віктора КЛЮСА та академіка, директора Інституту історії України НАНУ Валерія СМОЛІЯ.

Світлана СТАРЧЕНКО

Під час засідання сесії міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ вручив Подяку  Прем’єр-міністра України Володимира ГРОЙСМАНА начальнику міськуправління освіти та науки Світлані СТАРЧЕНКО.

Завдяки розгляду бюджетних питань, новостворений перинатальний центр отримав фінансування і зможе повноцінно запрацювати.

А на початку сесії, котра припала на день, коли Михайло АНОСОВ (голова міськради на початку 90-х рр. і депутат багатьох скликань міськради) мав би відзначати 70-річчя, мер вручив родині Михайла Дмитровича відзнаку «Почесний громадянин міста». Це звання йому посмертно (Аносов відійшов у вічність у вересні ц.р.) присвоїли депутати на одній із попередніх сесій.