П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
14 Жовтня 2016

У МІСТІ ВКЛЮЧИЛИ ОПАЛЕННЯ

Тепло прийшло до кам’янчан через батареї. Значне похолодання стало причиною розпочати опалювальний сезон раніше.

Першими обігріватися почали садочки та школи, де за дорученням міського голови Михайла СІМАШКЕВИЧА опалення включили вже 8 жовтня.

Поступово підвищуватися почала й температура в оселях кам’янчан. Як повідомляє прес-служба КП «Міськтепловоденергія», з 12 жовтня розпочалася подача тепла в житлові будинки міста, опалення з’являється у міру підключення багатоповерхівок. Першими змогу погріти руки на батареях отримали мешканці селищ Першотравневого, Смирнова, цукрового заводу, Жовтневого, мікрорайону Жовтневого, Черемушок, військового містечка.

Вчора, в другій половині дня, опалення включили в будинках, що розташовані в центральній частині міста, запустивши ТЕЦ. Процес подачі тепла триватиме впродовж 10 днів. За цей час фахівці МТВЕ сподіваються налагодити роботу мереж. Наразі ж вони звертаються до кам’янчан із проханням: у разі виявлення проблем у роботі мереж теплопостачання, повідомляти в аварійно-диспетчерську службу КП «Міськтепловоденергія» за номерами: 3-49-20; 3-49-40; 067-311-67-66 або в ДП «Тепловода» за номером: 3-25-92.