П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
14 Жовтня 2016

НОВІ ПАЛАТИ ДЛЯ ЛІКАРНІ

У відділеннях травматології та хірургії Центральної районної лікарні 12 жовтня відбулося відкриття двох сучасних і повністю відновлених палат.

НОВІ ПАЛАТИ ДЛЯ ЛІКАРНІ

Спонсором ремонту виступило ПАТ «Подільський цемент» компанії CRH (голова правління Святослав КОЗЛЕНКО), виділивши понад 100 тис.грн. За ці кошти зроблено ремонт, встановлено сучасні двері, нову сантехніку, світильники, жалюзі, а також придбано два телевізори.

Від нардепа Володимира МЕЛЬНИЧЕНКА лікарня цього дня отримала новий багатофункціональний електрокардіограф, який дасть можливість швидше і якісніше робити кардіограми та ставити діагнози.

– Завдяки тісній співпраці різних гілок влади та спонсорів, наша лікарня переходить на новий етап надання медичних послуг, – каже головний лікар Віталій ШЕВЧУК. – Усі відділення оснащуємо сучасною технікою, проводимо масштабні роботи. Чого лише варті ремонт операційної, придбання нового сучасного операційного стола, оснащення лабораторії. Слідкуємо і за благоустроєм. Лише цьогоріч за кошти районного бюджету і сприяння Володимира Мельниченка встановили понад сотню пластикових вікон у палатах, заклали тротуарною плиткою подвір’я лікарні. Дякуємо за допомогу і сподіваємося на подальшу співпрацю.

Вікторія КОЖЕВНІКОВА.