П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
21 Жовтня 2016

ПОГОВОРИЛИ ПРО ДРУГА

«Зберемося, поговоримо про друга. Послухаємо його творчість. Він нас почує, зрадіє, посміхнеться», – так кам’янецький шоумен Володимир ЧЕРНЯК у соціальних мережах запрошував усіх, хто знав Миколу Гордійчука, прийти на концерт його пам’яті «Твоє призначення має значення. Nik Своєрідний».

ПОГОВОРИЛИ ПРО ДРУГА

Захід відбувся в актовому залі К-ПНУ ім.Івана Огієнка у День захисника України.

Згадати Колю, який загинув у зоні АТО в липні 2015 р., прийшло чимало людей: його батьки, брат Максим із сім’єю, друзі, колеги-музиканти, КВНщики, пластуни.

Крім виступів місцевих гуртів, які виконували Миколині пісні, ще було продемонстровано оновлену версію фільму Андрія ЗАЙЦЯ «Своєрідний». Документальна стрічка розкриває всі грані таланту Миколи Гордійчука. Адже він був музикантом, ведучим, КВНщиком, пластуном, не залишився осторонь від подій на Майдані, був активним волонтером, не міг всидіти вдома, коли розпочалася війна…

– Дуже символічно, що другий рік поспіль саме у День захисника України ми згадуємо Колю, – каже його товариш Віктор ГОДНИЙ. – Сьогодні, під час війни, ми повинні більше говорити про наших Героїв, щоб кожен побачив і усвідомив реальну ціну, яку віддає Україна за майбутнє своїх дітей.

Вікторія КОЖЕВНІКОВА.