Субота, 27 Квітня 2024 р.
21 Жовтня 2016

БЕЗ ЕЛЕКТРОМОБІЛІВ, АЛЕ З ЕЛЕКТРОЗАПРАВКАМИ

У Кам’янці дали добро на електрозаправки. Затвердили навіть місце розташування перших двох електричних автомобільних заправних станцій – на пр.Грушевського, 42. Таке рішення було прийнято на минулому засіданні виконавчого комітету.

За словами заступника міського голови Сергія БАБІЯ, ідея облаштувати станції для заправки електромобілів належить міській раді. За її втілення, зокрема виготовлення проектно-кошторисної документації, фінансування та обслуговування заправок, візьметься керівництво фі-лії Хмельницького обласного управління АТ «Ощадбанк».

– Попри те, що в місті немає жодного електрокару, це не означає, що нам не потрібен такий проект. Він має більш іміджеве значення, ніж практичне. Для туристичного міста наявність електрозаправок – лише плюс, – додав заступник міського голови.

Зазначимо, що такі заправки функціонують у багатьох містах країни: Києві, Харкові, Дніпропетровську, Львові, навіть Хмельницькому.

На цьому «Ощадбанк» планує не завершувати реалізації проекту, а продовжувати його втілювати і на інших локаціях, зокрема в Старому місті.

Прес-служба міської ради.