Субота, 27 Квітня 2024 р.
28 Жовтня 2016

ІНІЦІАТИВНІ ТА ЕНЕРГІЙНІ

Щорічний IV форум «Ініціативна молодь – 2016» зібрав 26 жовтня найактивніших представників молодіжних громадських ооб’єднань і рухів міста.

ІНІЦІАТИВНІ ТА ЕНЕРГІЙНІ

За організацію форуму традиційно взявся голова ГО «Ініціатива і Розвиток», заснов-ник студії аматорського кіно «Energ1x Production» Андрій ЗАЄЦЬ, котрий і сам презентував перші кадри власного фільму «Одного разу в місті на камені». В той же час на його запрошення участь у зустрічі взяли успішні активісти, ініціатори втілення різноманітних ідей.

Так, із власними проектами та майбутніми планами присутніх ознайомили представники Всеукраїнського проекту «Відкривай Україну», громадських об’єднань «Кам’яний острів», «Всеукраїнська жіноча ініціатива», «Чисті Схили», Всеукраїнського руху «Твоя Країна», народного театру «Тандем», міської станиці «Пласт», МГО «Сокіл», курсів від «Prometeus», руху «Віра і світло», команди з американського футболу «Титани К-ПНУ», проекту «ВУМ online» та багатьох інших.

Для прикладу, організатори культурного форуму «Кам’яний острів» Ольга Комарова та Тетяна Сметанюк розповіли, як завдяки активній роботі за півтора року їм вдалося не лише провести низку цікавих заходів у місті, але й підписати договір про співпрацю з Британською радою, отримати відзнаку «Найкраща ГО у сфері культури» та чимало інших заохочень. У свою чергу дівчата в найближчі тижні проведуть серію семінарів для всіх охочих із написання міні-грантів. Перші лекції відбудуться вже в ці суботу та неділю.

Прес-служба міськради.