Середа, 24 Квітня 2024 р.
11 Листопада 2016

КАМ’ЯНЧАНИ ПРЕЗЕНТУВАЛИ – ІНВЕСТОРИ ДУМАЮТЬ

Учора міська влада підписала меморандум про співпрацю між Кам’янцем-Подільським і Канадсько-Українською торговою палатою. А ще представники провідних промислових підприємств міста провели презентації інвестиційних пропозицій і проектів.

У рамках форуму за підтримки другого секретаря Посольства України в Ізраїлі та спікера Олени Іванчук було проведено відеоміст з Українським культурним центром в Ізраїлі

Так, у нашому місті 10-11 листопада проводиться VII Міжнародний інвестиційний форум «Розвиток промислового потенціалу м.Кам’янець-Подільський» за участі міжнародних делегацій, зокрема з польського міста-побратима Перемишля, посольства Китайської Народної Республіки, посольства України в Ізраїлі, представників міжнародних організацій, інвесторів, підприємців.

У поле зору доповідачів потрапили інвестиційні пропозиції щодо місцевого заводу з переробки побутових відходів, модернізації цегельного заводу з виробництва керамічної цегли, проект реконструкції казарм фортеці під рекреаційно-туристичний комплекс тощо.

Вікторія КОЖЕВНІКОВА.