П'ятница, 29 Березня 2024 р.
25 Листопада 2016

ПРОТИ БИДЛА МІТЛОЮ НЕ ВОЮЮТЬ

Звичну і заїзджену проблему сміття в місті вкотре озвучила місцева мешканка Ольга Станіславівна, зателефонувавши до редакції.

ПРОТИ БИДЛА МІТЛОЮ НЕ ВОЮЮТЬ

– Я проходила зранку 21 листопада через парк Танкістів і жахнулася від того, як там брудно. Це ж центр міста!!! Добре, що хоч біля міськвиконкому чисто. Мене дуже обурює той факт, що із місця вічної пам’яті зробили смітник.

Ми одразу ж пішли перевірити інформацію, але трохи запізнилися, бо двірник уже все майже прибрав. Це була 12 година.

– Як тільки мені начальство сказало сюди йти прибирати, я й пішов, – запевнив чоловік. – На роботі я з 6 ранку, прибирав на дорученій мені дільниці.

До техпрацівника претензій немає жодних, адже вимів усе так, що й не кожна газдиня на своєму подвір’ї так зробить. Щоправда, трохи запізно. Це вже запитання до керівництва.

Проте чи тільки комунальники винні в смітті на вулицях міста? Невже так важко поцілити в урну?

Життя вкотре доводить, що проти бидла з однією мітлою не підеш. Потрібні жорсткіші методи – гривнею. І поки їх не буде, все продовжуватиметься так і надалі: одні вдосвіта махатимуть віниками, що нагадує боротьбу з вітряками, інші ж – безкарно бикуватимуть, а треті питимуть заспокійливі через те, що неможливо вплинути на очевидне, навіть цю «систему» не побороти.

Вікторія КОЖЕВНІКОВА.