Четвер, 25 Квітня 2024 р.
2 Грудня 2016

МОЛИЛИСЯ ЗА КАМ’ЯНЕЦЬ І КРАЇНУ

25 листопада за участі представників міської, районної та обласної влад, народних депутатів України, релігійних і громадських організацій відбувся перший Кам’янець-Подільський молитовний сніданок.

МОЛИЛИСЯ ЗА КАМ’ЯНЕЦЬ І КРАЇНУ

Кам’янець став одним із міст, де продовжилася традиція, започаткована в США і підтримана в країнах Європи, – об’єднатися спільною молитвою заради єдності, процвітання і благополуччя країни та її народу, замислитися про моральні цінності й віру. Як уже повідомлялося, у червні в Києві відбувся V Національний молитовний сніданок за участі Президента країни. Надалі організатори планували провести такі сніданки і в регіонах.

Молитвою «Отче наш» відкрив кам’янецький сніданок чинний головуючий Духовної ради отець АНТОНІЙ (УГКЦ), з вітальним словом виступив координатор Національного молитовного сніданку України, народний депутат Павло УНГУРЯН.

Міський голова Михайло Сімашкевич подякував усім, хто незалежно від конфесії молиться за Україну, за наших захисників, за кам’янчан.

– Організаторами молитовного сніданку стали представники Духовної ради міста, громадськості, преставники влади, зокрема, заступник міського голови Вадим САВЧУК і підприємці, які безкоштовно організували легкий сніданок у затишному залі «Версаля», – повідомив куратор кам’янецького молитовного сніданку Валерій КАСПРОВ. – Дуже хочеться, аби проведення таких зустрічей стало традицією.

До речі, кожному присутньому на сніданку було роздано текст «Молитви за Кам’янеччину», яка розпочинається такими словами:

«Боже Великий і Сильний, дякую Тобі за Твою любов і милість!

Дякую, що Ти тримаєш Поділля в Своїх Божих руках і даєш нам мир!».