Четвер, 25 Квітня 2024 р.
2 Грудня 2016

БАРИКАДИ МАЄТКУ ПАРАЛІЗУВАЛИ РУХ

БАРИКАДИ МАЄТКУ ПАРАЛІЗУВАЛИ РУХ

Ось такий вигляд має багатостраждальна вулиця Довга, що над каньйоном. Мало того, що місцеві мешканці постійно скаржаться на вибоїни і жалюгідний стан дороги з бруківки, то тепер взагалі залишилися без проїжджої частини.

– Понад два тижні мусимо ходити через гору каміння, яке посипалось із паркана приватного маєтку, коли пішли сильні дощі, – обурюється місцевий мешканець Анатолій. – Невідомо, за якою технологією його зводили. Через ці барикади тепер машиною проїхати неможливо, хоча вулицю щороку латаємо власними коштом і силами. Розуміємо, що виникла така проблема, але ж можна за день-два все прибрати, а не блокувати весь район.

За інформацією представників місь-кої влади, будівля належить працівниці НІАЗу. Але кажуть, такий проблемний будинок вона купила.

Директор КП «Ін-спекція за санітарним станом і благоустроєм міста» Петро СОЛЯРИК пояснив, що обвал стався через підтікання води через недотримання технології будівництва. Як виявилося, попередні власники будинку поверх старого муру вигнали новий. А нові господарі вже пожинають плоди.

– Наразі власникам необхідно виконати роботу над помилками, чим вони і займаються, – каже Петро Пилипович. – Але на заваді стоять погодні умови: дощі та сніг. Проте до кінця тижня, думаю, завалу вже не буде.

Вікторія КОЖЕВНІКОВА.