Четвер, 25 Квітня 2024 р.
16 Грудня 2016

ВІДЗНАКА «ПІСНЯ РОКУ – 2016» – У КАМ’ЯНЧАН!

Кам’янецький гурт «Re-MIX» повернувся із Києва з нагородою «Пісня року – 2016», яку отримав за обробку української народної пісні «А у садочку» в програмі «Фольк MUSIC» на Першому національному телеканалі України.

На новорічному ефірі «Фольк MUSIC» із ведучою програми Оксаною Пекун (у центрі)

Цю пісню «Re-MIX» уперше представив в ефірі програми «Фольк MUSIC» 2 жовтня, а вже на початку грудня взяв участь із цією піснею в запису новорічної програми у статусі переможця. Вручав нагороду кам’янчанам український композитор, народний артист України Олександр Злотник. Гурт «Re-MIX» – перший із Хмельницької області, кому вдалося здобути відзнаку.

–  Рівно 2 роки тому ми спостерігали за кулісами, як цю нагороду отримував гурт «Mad Heads» і мріяли також її колись здобути. Дякуємо за відзнаку!!! – повідомляють учасники гурту.

Загалом музика гурту «Re-MIX» – це драйвові  танцювальні обробки народних пісень, українських і зарубіжних хітів у стилі українського фолк-року. Склад гурту: Катерина Таірова (вокал), Іван Ткачук (клавішні, баян, вокал), Микола Серветник (бас-гітара, вокал), Павло Іванов (ритм-гітара), Тарас Мачуга (тромбон), Олексій Боровський (труба), Олександр Матковський (барабани).

Ефір новорічного випуску «Фольк MUSIC» відбудеться 1 січня, натомість уже 16 грудня  «Re-MIX» дасть концерт у м.Хмельницький. На виході – третій альбом гурту «Рухайся вперед!».