Четвер, 25 Квітня 2024 р.
23 Грудня 2016

ПРОГРАМИ, ПЛАНИ І ЗВІТИ

Вифлеємський вогонь миру, новорічні привітання від школярів, звіти заступників міського голови, а також розгляд понад двохсот питань порядку денного – такою була чергова сесія міськради, що відбулася 20 грудня.

На початку сесії міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ вручив відзнаку міськради «Честь і шана» учаснику АТО Миколі ЛОБОДІ, а відзнаку «За заслуги перед міською громадою» отримали ще п’ятеро військовослужбовців, учасників бойових дій – Роман ВОНСОВИЧ, Дмитро КУЧЕР, Юрій ЯШИН, Руслан ВОЛКОВ і військовий капелан Марцін ВІРКОВСЬКИЙ.

Члени скаутської організації «Пласт» передали меру і депутатам Вифлеємський вогонь миру. Присутні згадали і про наших воїнів, і про кам’янчанина-«пластуна» Миколу ГОРДІЙЧУКА, котрий віддав заради миру своє життя.

Із новорічними святами привітали депутатський корпус вихованці спецшколи-інтернату облради.

Під час роботи було затверджено низку міських програм: соціально-економічного та культурного розвитку міста, розвитку малого та середнього підприємництва, приватизації майна комунальної власності, харчування школярів, комплексної програми соціального захисту міста до 2021 р., соціальної підтримки учасників АТО, а також родин загиблих учасників АТО, військовослужбовців і поранених.

Дискусії викликало питання збільшення чисельності співробітників інспекції з контролю за благоустроєм та санітарним станом міста. Вирішили поки не поспішати, бо із наступного року запрацює інспекція архібудконтролю, котра виконуватиме певну частину аналогічних завдань. Окрім того, у майбутньому планується взагалі реорганізувати інспекцію з благоустрою в муніципальну поліцію.

Вкотре депутати підняли питання об’їзної дороги. Цього разу у зверненні до керівництва Служби автомобільних доріг вони просили звернути увагу на стан об’їзної вулиці Привокзальної, а особливо її ділянки між вулицями Данила Галицького і Пушкінської. 

Зважаючи на прохання народних обранців, висловлене під час однієї з попередніх сесій, заступники міського голови і секретар міськради відзвітували про свою роботу. Причому доповіли чітко, інформативно і детально, демонструючи  працездатність команди.

 

Дмитро Васильянов

Секретар міськради Дмитро Васильянов повідомив, що депкорпус цього скликання, до якого увійшли представники 9 партій, на 22 сесіях міськради ухвалив 1883 рішення.

 

 

 





Григорій Горшунов

Перший заступник міського голови Григорій Горшунов акцентував увагу на роботі зі змінами до Генерального плану міста і першочерговому залученні інвестицій на архітектурні об’єкти, що потребують відновлення

 

 

 



Сергій Бабій

Заступнику міського голови Сергію Бабію, котрий фактично відзвітував удруге за два місяці, й цього разу не бракувало ні слів, ні виконаних справ

 

 

 





Вадим Савчук

Під час звіту про стан охорони здоров’я, спорту, гуманітарної політики тощо заступник міського голови Вадим Савчук оприлюднив свіжі дані про чисельність населення міста – 100 тис. 531 кам’янчанин 

 

 

 



Яна Мельничук

Керуючий справами виконкому міськради Яна Мельничук у звіті-відеоролику наявно продемонструвала важливість щоденної праці підпорядкованих їй відділів (організаційного, зі зв’язків з громадськістю і ЗМІ, управління з надання адмінпослуг та ін.).