П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
29 Грудня 2016

ПРИХОДЬТЕ ПО ПРИЗИ!

Шановні читачі!

Визначено переможців традиційного розіграшу призів, котрий серед своїх передплатників проводить «Подолянин» щороку в грудні з нагоди Дня народження газети.

Отже, Сергій КОВАЛЬЧУК (с.Збруч) виграв електродуховку.

Михайло ШИПКЕВИЧ (Кам’янець-Подільський) – електропорохотяг.

Микола ЦИГАНЮК (с.Боришківці) – форму для випікання.

Власниками подарункових сертифікатів на отримання послуг із розміщення приватних та експрес-оголошень, а також привітань на шпальтах «Подолянина» впродовж 2017 р. стали:

Галина ІВАНОВА (с.Супрунківці), Надія РОКІЦЬКА (с.Пудлівці), Галина ПАВЛІК (с.Цвіклівці), Надія ГУДИМА (с.Кадиївці), Ольга ДРОГАН (с.Колибаївка), Євгенія НАГЛЮК (с.Ходорівці), Софія МАРЦЕНЮК, Світлана ОВЧАРЕНКО, Микола КОНДРАЦЬКИЙ, Світлана СЕРГЄЄВА, Тетяна ШЕВЧУК (м.Кам’янець-Подільський).

Решта 254 учасники розіграшу також не залишилися поза увагою редакції. Вони можуть дати два безкоштовні оголошення в будь-яку рубрику «Комісіонки». Для цього потрібно лише звернутись до рекламного відділу і назвати прізвище. Дякуємо всім читачам за те, що залишаються з нами протягом багатьох років!

Наш колектив і надалі працюватиме для вас, не покладаючи рук, із душею і завзяттям. Успіхів, щастя, мирного неба та впевненості у Новому році!

Призи можна отримати в редакції 3 січня та вранці 4 січня.