Четвер, 25 Квітня 2024 р.
27 Січня 2017

РЕМОНТ ПРИ МІНУСІ

Мороз тисне, асфальт лягає. Кам’янчан дратують не лише вибоїни на дорогах, але й час їх ремонту. Цього тижня здивований чоловік зателефонував до редакції з обуренням, що на вул.Крип’якевича латають ями при мінусовій температурі, мовляв, користі від такої роботи не буде і гроші витрачені дарма.

РЕМОНТ ПРИ МІНУСІ

Проте в дорожників своя логіка. Зі слів начальника філії «Кам’янець-Подільська ДЕД» Василя ЧОРНОГО, ремонт – аварійний, а не поточний, і зробити його – крайня необхідність.

– У будь-якому разі ями, що утворилися, треба ліквідувати, нехай навіть латки й простоять день, два чи тиждень. Ми обслуговуємо цю дорогу й мусимо забезпечити там безпеку руху, – пояснює Василь Володимирович. – Краще вибоїну залатати, ніж чекати, поки якийсь автомобіль залишить там диск чи колесо. Щодо погодних умов, то якби це був дощ – можна було б нарікати. А це просто мороз, і для нагрівання бригада користується газовою горілкою. У нас ще був старий асфальт, який ми й використали. Підлатали ями на об’їзній, де дорогу розбивають великовагові авто, а також на мосту «Стрімка лань». Якщо навіть немає чим ремонтувати, то ми просто щебенем засипаємо. А навесні зробимо все, як треба.