П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
3 Лютого 2017

ОДЕСИТИ І КАМ’ЯНЕЦЬ

1 лютого міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ зустрівся з представниками  сертифікованої авіаційної компанії «Одеський авіаційний завод» для обговорення  можливості реалізації проекту чартерних перевезень за напрямом «Одеса – Кам’янець-Подільський – Коломия». Передбачається задіяння АН-2, який перевозить до 12 пасажирів. Наразі компанія шукає туристичну фірму, яка б взялася за організацію турів для охочих мандрувати Україною.

Ця ініціатива належить одеситам, і, можливо, їм пощастить більше, ніж кам’янчанам, у питанні налагодження сполучення між нашими містами. Як відомо, «Укрзалізниця» вже давно відмовилася від кам’янецького вагона до одеського потяга, хоча з проханням його повернути кам’янчани зверталися і до її керівництва, і до керівництва Одеської ОДА ще за часів Михаїла СААКАШВІЛІ.

До речі, сам Саакашвілі, використовуючи не потяги і не літаки, а звичайне авто, відвідав Кам’янець минулої п’ятниці. Відвідав практично інкогніто, без офіційних зустрічей, але був помічений на території Старої фортеці як турист.