Субота, 20 Квітня 2024 р.
10 Лютого 2017

НА ЩО ПІДУТЬ БЮДЖЕТНІ ГРОШІ?

Цього тижня відбулося спільне засідання постійних депутатських комісій, де розглядалося питання дорозподілу фінансування між головними розпорядниками коштів.

Серед основних програм, які планується профінансувати, – придбання спортивного інвентарю, меблів, обладнання в заклади освіти, капітальні ремонти фасадів з утепленням будівлі НВК №3, даху ліцею, покриття шкільного подвір’я ЗОШ №12, вимощення тротуарів навколо ДНЗ №12, облаштування системи тепло- та водопостачання ДНЗ №17, 30; реконструкція спортивного залу для скелелазіння на Огієнка, 35.

Також важливими є придбання медобладнання для надання невідкладної допомоги в перинатальний центр, міську дитячу лікарню, закупівля медикаментів і перев’язувальних матеріалів, забезпечення харчуванням.

800 тис.грн. планується закласти на пільгові медикаменти, 300 тис.грн. – для надання одноразової допомоги кам’янчанам, які опинилися у важких життєвих обставинах.

Більше як півмільйона гривень піде на поточний ремонт об’єктів музею і Будинку культури. Планується виділення фінансування на оглядовий майданчик у Старому місті та капітальний ремонт житла дітям-сиротам.

У сфері ЖКГ закладено кошти на ремонт дахів будинків, ліфтів, тротуарів, автобусних зупинок, внутрішньодворових проїздів (Князів Коріатовичів, 7, Лесі Українки, 77, Нігинське шосе, 18, 20), доріг, зокрема вулиць Князя Володими-ра, Папаніна, Драгоманова, пр.Грушевського. А також – на будівництво громадської вбиральні в Старому місті, капітальний ремонт майданчиків для збиран-ня ТПВ, оновлення дитячих і спортив-них майданчиків, ремонт парку Героїв Євромайдану і роботи на міському кладовищі.

Прес-служба міськради.