Четвер, 25 Квітня 2024 р.
17 Лютого 2017

АФГАНІСТАН У СЕРЦІ

У місті та районі 15 лютого відбулися мітинги-реквієми з нагоди 28-ї річниці виведення військ з Афганістану та вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

За традицією, кам’янчани принесли квіти до пам’ятника воїнам-інтернаціоналістам, а також до меморіалу загиблим випускникам військового училища, меморіалу Пам’яті Героїв АТО, пам’ятного знака Героям Небесної сотні та пам’ятника в сквері Танкістів. Урочиста частина заходу відбулася в РЦКМ «Розмай», де Почесною грамотою районної державної адміністрації були нагороджені воїни-інтернаціоналісти, які живуть у селах району. Годину пам’яті провели і у Центральній районній бібліотеці, де була можливість поспілкуватися з поетом, журналістом Михайлом Коцюбанським із с.Панівці, який свого часу добровольцем вирушив до Афганістану.

Вшанували воїнів-інтернаціоналістів і військовослужбовці 48-ї інженерної бригади. До присутніх звернувся начальник гарнізону полковник Володимир РОДІКОВ, секретар міськради Дмитро ВАСИЛЬЯНОВ, спогадами поділився афганець полковник у відставці Михайло НЕРОБА.

Вл. інф.