П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
17 Лютого 2017

СПРАВИ КОМУНАЛЬНІ

ПРОПОНУЙТЕ З ПРИВОДУ ПЕРЕВЕЗЕНЬ

Від кам’янчан чекають пропозицій щодо організації пасажирських перевезень у місті. Поради обіцяють врахувати при проведенні чергового конкур-су для перевізників, який відбудеться наступного року. 

Міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ уже створив комісію, котра готуватиме умови конкурсу. Наразі мешканці мають змогу надавати свої пропозиції щодо майбутньої автобусної мережі міста. Кожна з них отримає реєстраційний номер та обов’язково буде розглянута на засіданні комісії, громадських слуханнях і засіданні виконкому. По інформацію звертатися за номером: 5-17-50.


ВІЗЬМУТЬСЯ ЗА «ЗЕБРИ»?

На робочій нараді в заступника міського голови з питань ЖКГ Сергія БАБІЯ 14 лютого обговорили облаштування міських наземних пішохідних переходів, які б відповідали сучасним міжнародним стандартам. Це, на думку чиновників, зменшить кількість ДТП за участі пішоходів.

– Перший доцільно влаштувати на переході з вулиці Соборної до Центрального ринку через проспект. Проект передбачатиме встановлення попереджувальних знаків не тільки на узбіччі дороги, але й над проїжджою частиною, що підвищить видимість зони переходу зі 100-150 метрів до 800-900 метрів. У межах переходу буде встановлено додаткове освітлення та організовані острівці безпеки. Міський голова підтримав пропозицію про виготовлення пілотного пішохідного проекту, з цього приводу готується окреме розпорядження, – повідомив Сергій Бабій.


СПОРТИВНИЙ СТАВ СВІТЛИМ

Комунальники встановили нові світильники у провулку Спортивному, що на Підзамчі. Рушійною силою довгоочікуваного освітлення стали звернення мешканців до міського голови Михайла СІМАШКЕВИЧА.

За його дорученням, КП «Міськліфтсвітло» розпочало роботи у цій частині міста. Враховуючи наявність опор, комунальники проклали 180 м кабелю та встановили 5 світильників. Зі слів людей, світла у вечірній час на цих електроопорах вони не пам’ятали.

За матеріалами прес-служби міськради.