Субота, 20 Квітня 2024 р.
3 Березня 2017

МОРГ ПЕРЕЇХАВ У РАЙОН

Медицина міста і району все ніяк не хоче об’єднатися. Із пацієнтами це не вдається, проте морг уже тимчасово під одним дахом.

– Якщо не можемо об’єднати живих, давайте хоч мертві будуть разом, – із таким проханням виступив начальник міськуправління охорони здоров’я Юрій ПЛИВАНЮК під час чергової сесії районної ради.

Районні обранці того дня обговорювали питання надання дозволу Кам’янець-Подільській ЦРЛ на передачу приміщень патологоанатомічного корпусу в оренду міській лікарні №1.

Після тривалих дискусій депутати зглянулися на те, що аварійний морг, та ще й у центрі міста, не вписується в жодні рамки. А спільними зусиллями і ремонтні роботи в районному приміщенні легше буде зробити, і комунальні послуги легше платити.

Не проти об’єднання головний лікар ЦРЛ Віталій ШЕВЧУК, який, власне, доповідав із цього питання. Відповідні листи райраді з проханням оренди надіслали міська рада і Хмельницьке обласне бюро судово-медичної експертизи.

Чи надовго таке переселення, однозначної відповіді ніхто не дає. Але Юрій Пливанюк запевнив, що в старе приміщення міський морг уже не повернеться.