Четвер, 18 Квітня 2024 р.
10 Березня 2017

ЗЕЛЕНЕ СВІТЛО МЕЦЕНАТАМ І… ТАРИФАМ

Учора на черговому засіданні виконкому не лише підвищили ціни на проїзд у маршрутках, а й встановили нові розцінки на стоматологічні послуги КП «Кам’янець-Подільська міська стоматологічна поліклініка».

– У зв’язку з підвищенням мінімальної заробітної плати та подорожчанням на 3% електроенергії, ми змушені скоригувати і свої тарифи, – пояснив головний лікар стоматполіклініки Антон ПАКАНИЧ. – Як наслідок, послуги подорожчали на 15-20%, в залежності від процедури та конкретного відділення. Але навіть після цього наші ціни залишаються найнижчими в місті.

Крім того, на виконкомі затвердили надання одноразової матеріальної допомоги та низку комунальних питань, погодили співфінансування в рамках реалізації грантової програми «Кусаноне» від Посольства Японії в Україні.

Підтримали і пропозицію вихідця з Кам’янця-Подільського Олександра СУШКОВСЬКОГО капітально відремонтувати оглядовий майданчик на вул.Івана Франка. Чоловік, який уже багато років працює за кордоном, готовий за власні кошти профінансувати цей проект. Як запевнив директор департаменту ЖКГ Олександр БАБЧИНСЬКИЙ, через ремонт не постраждає жодне дерево. Проектом передбачено благоустрій мурів, мощення бруківкою та прибирання території.