П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
17 Березня 2017

В МІСТО ЗЛЕТІЛИСЯ ГЕНЕРАЛИ!

Учора в Кам’янці-Подільському приземлилися високі армійські чини з України та Румунії. Такого масштабного блиску від генеральських зірок місто вже давно не бачило. Делегацію в кам’янецькому аеропорту зустрів начальник гарнізону полковник Володимир РОДІКОВ.

В МІСТО ЗЛЕТІЛИСЯ ГЕНЕРАЛИ!

Іноземна делегація, яку очолив начальник Генштабу Збройних сил Румунії генерал Ніколає-Іонел ЧУКЕ разом із українськими військовими на чолі з начальником Генштабу-Головнокомандувачем ЗСУ генералом Віктором МУЖЕНКОМ упродовж дня працювали у Чернівцях. У рамках продовження воєнно-політичного діалогу військовослужбовці обговорили напрямки розвитку двостороннього співробітництва, а начальники Генштабів України та Румунії підписали план двостороннього співробітництва на 2017-2018 рр.

Під час попереднього візиту Віктора Миколайовича до Кам’янця-Подільського місто так його зачарувало, що він запросив іноземних колег на екскурсію. Поважні гості торкнулися історичних мурів у Старій фортеці, відвідали Кафедральний костел святих апостолів Петра і Павла та помилувалися класичною музикою у виконанні інструментального ансамблю викладачів міської дитячої школи мистецтв. Спробували візитери і смачних страв української кухні в ресторані «Клеопатра».

Окрім приємних спогадів, румунські військовослужбовці повезли додому ще й сувеніри.

Командування гарнізону дякує за сприяння в організації зустрічі міському голові Михайлу СІМАШКЕВИЧУ, голові РДА Василю СУКАЧУ, директору історичного музею-заповідника Олександру ЗАРЕМБІ, директору міської ДШМ Валентині РЯБЧУК, власнику готельного комплексу «Клеопатра» Оксані ДАРЧУК та керівнику Кам’янець-Подільського аеропорту Ярославу КРОЧАКУ.