Четвер, 28 Березня 2024 р.
17 Березня 2017

ЧЕРГОВІ ІМЕНА – НА МАПУ МІСТА

15 березня відбулося чергове засідання топонімічної комісії.

За її рішенням міській раді буде рекомендовано перейменувати вулицю Суворова на вулицю Симона Петлюри, Кулика – на Романа Шухевича, Люби Берлін – Яна де Вітте. Також вважають доцільним назвати провулок Гайдара іменем Олександра Олеся, Колгоспний перейменувати на Бастіонний, Мічуріна – на Яблуневий, Папаніна – на Тамари Сис, Піонерський – на Скаутський, Радгоспний – на Урожайний, Чкалова – на Калиновий, а Шолохова – на Євгена Маланюка.

Усі ці пропозиції перед сесією будуть оприлюднені на сайті міської ради для обговорення.

Також депутатам запропонують ще три варіанти назв вулиць для котеджного містечка на проспекті Грушевського, 1/23 – Андрія Журавленка, Аркадія Чухнова та Валерія Лізвінського.

Ще на одну із сесій міської ради буде винесено питання про повернення до розгляду перейменованої вулиці Чапаєва на Андрея Шептицького і звернення жителів міста з проханням не давати іншої назви провулку Лагерному.

Крім того, члени комісії розглянули питання заміни табличок із помилками та російською мовою в нашому місті. В департаменті ЖКГ повідомили, що на ці потреби вже передбачені кошти, які буде освоєно до кінця року.

Прес-служба міськради.