Субота, 20 Квітня 2024 р.
17 Березня 2017

ХТО ПРИБЕРЕ ВУЛИЦЮ І СОБАК?

Зі скаргою на неприбрану вулицю Вокзальну та зграю безпритульних собак, які не дають проходу перехожим, до редакції звернулася кам’янчанка Світлана Вікторівна. Жінка розповіла, що мало не потрапила під колеса легковика, рятуючись від агресивної зграї гострозубих.

– Вулицею, що за понтонним веде до міжрайбази, неможливо ходити, – розповідає жінка. – Мало того, що там роками не прибирається, все захаращене кущами, на асфальті добрий шмат землі, то до цього всього ще й водяться бродячі собаки. Одного разу вони напали на мене, почали гавкати і скалитися. Тікаючи від них, вибігла на дорогу. Добре, що водій вчасно зупинився і допоміг мені. Ввечері люди бояться повертатися додому через цих безхатьків. Це ж територія міста, і в такому жалюгідному стані та ще й зі зграєю собак. 

Директор департаменту ЖКГ Олександр БАБЧИНСЬКИЙ, коментуючи лист, розповів, що в місті справді є проблема із бродячими собаками. Але найближчим часом її має владнати КП «Спецкомунтранс».

– Традиційно навесні в місті відбувається генеральне прибирання. Цю територію також приберемо від сміття. Оскільки це дорога не центральна, тому й не прибирається щодня місцевими комунальниками. Це, відповідно до Правил благоустрою, мають робити підприємці, які тримають там склади. До речі, торік там зробили ямковий ремонт, – додав Олександр Васильович.