П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
31 Березня 2017

КАМ’ЯНЕЦЬ АКТИВНИЙ, КАМ’ЯНЕЦЬ СПОРТИВНИЙ!

27 березня в прес-центрі міської ради відбувся брифінг щодо концепції відкриття туристичного сезону 2017 р. в Кам’янці-Подільському. Планують багато спорту і ще більше активного дозвілля. Адже програма цьогорічних заходів об’єднана назвою «Кам’янець активний, Кам’янець спортивний».

КАМ’ЯНЕЦЬ АКТИВНИЙ, КАМ’ЯНЕЦЬ СПОРТИВНИЙ!

Уже стало традицією, що місто щороку дивує чимось надзвичайним: найдовшою фатою, найбільшою туркою кави, наймасштабнішим магнітом. Цей рік не виняток.

Фіксація рекорду України «Найбільша кількість людей, що стрибають на скакалках одночасно» відбудеться 22 квітня, о 14.00, на Центральному стадіоні ім.Г.Тонкочеєва. Про те, що передбачає захід, говорить його назва. Долучитися до рекорду може кожен охочий. Головне – потрібно мати зручний одяг, скакалку та позитивний настрій.

Ще один рекорд, до якого також можна долучитися, встановлять 23 квітня, об 11.00, – «Найбільша кількість людей, які одночасно займаються йогою». Тут потрібно мати зручний одяг і коврик. А відбудеться таке на терасі ресторану «Старобульварний».

Буде ще багато цікавого. Зокрема, керівник творчого об’єднання «Rumbero’s Art-Group», відомий українсько-венесуельський хореограф Амадор ЛОПЕС проведе танцювальний майстер-клас на площі біля Ратуші для всіх охочих. Також тут відбудеться танцювальний флешмоб від учасників Всеукраїнського фестивалю мистецтв «Перлина Поділля» та групи «Rumbero’s».

Паралельно з підготовкою до відкриття турсезону наше місто взяло участь у Міжнародній туристичній виставці UITT-2017 «Україна – подорожі та туризм». Відкриття виставки, що вважається наймасштабнішою подією туристичної галузі, відбулося 29 березня у Міжнародному виставковому центрі в Києві. Цього року участь у ній взяли понад 300 компаній із 30 країн світу. Свій стенд поряд із Києвом, Львівщиною та Тернопільщиною має і Кам’янець. Потенціал «Квітки на камені» представляє команда департаменту гуманітарної політики міської ради разом із заступником міського голови Вадимом САВЧУКОМ, готельєрами і рестораторами, які працюють на розвиток туристичного потенціалу міста.

Ольга БАНАХ.