Четвер, 28 Березня 2024 р.
7 Квітня 2017

НА ЩО ОСББ СКАРЖИЛИСЯ МЕРУ

Цього тижня міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ двічі зустрічався з представниками ОСББ, аби обговорити наболіле.

Під час першої зустрічі 4 квітня мер вислухав питання, які найбільше хвилюють кам’янчан. Це корегування на законодавчому рівні плати за вивезення сміття, включення представника ОСББ до складу комісії при встановленні індивідуальних теплових пунктів у будинку, скарги на Інтернет-провайдерів, які пошкоджують покрівлі на будинках, встановлення 2-тарифного лічильника на електроенергію в під’їздах, обурення запровадженням абонентської плати за постачання газу тощо.

Оскільки не всі питання під силу міській владі, мер запропонував зустрітися ще раз і запросити до діалогу служби, на які найбільше нарікань.

Тож 6 квітня зустрілися вдруге, запросивши керівників філії ПАТ «Хмельницькгаз», «Спецкомунтрансу» та Інтернет-провайдерів. Окремі питання вдалося з’ясувати на місці. А для вирішення інших, зокрема щодо захмарних платіжок після встановлення загальнобудинкових лічильників, потрібне втручання згори. Тож мер запропонував єдиний вихід – готувати звернення до Кабміну та вирішувати, як допомогти встановити газові індивідуальні лічильники соціально незахищеним верствам населення.

За матеріалами прес-служби міськради.