Четвер, 28 Березня 2024 р.
21 Квітня 2017

ПАСХАЛЬНИЙ ОБІД

Червоний борщ із домашньою сметанкою, гречана каша з підливою та рибою, запашні пиріжки – такими смачними стравами напередодні Великодня частували людей, котрі перебувають у складних життєвих обставинах. 30 кам’янчан, серед яких люди без постійного місця проживання, інваліди і ті, хто потребує допомоги, насолодилися домашньою їжею та ще й отримали паски і крашанки у подарунок.

Як розповів завідувач відділу обліку бездомних громадян ТЦ «Турбота» Олег БОЙЧУК, окрім смачного обіду, вони також дізналися про низку послуг, які можуть отримати у центрі. Це і допомога у відновленні документів, оформленні в будинки-інтернати, реабілітаційні центри, медзаклади, відновлення родинних зв’язків, а також підтримка одягом і продуктами харчування.

Благодійна акція відбулася за сприяння нардепа Володимира МЕЛЬНИЧЕНКА, міського голови Михайла СІМАШКЕВИЧА, ТЦ «Турбота». Обід готували представники  і волонтери Товариства «Кам’янець-Подільський – Вісбаден» (голова Раїса ПАВЛЮКОВИЧ), кафе «Витребеньки» та кам’янчанка Євгенія КАНАРСЬКА.