Субота, 20 Квітня 2024 р.
5 Травня 2017

ІЗ ДЕГАЗАЦІЄЮ НЕ ГАЗУЄМО

На позачерговій сесії міськради, що відбулася 28 квітня, депутати визначилися із питанням, яке відклали за два дні до того. А саме –  надали новій вулиці, яка проектується на ділянці біля вул.Руслана Коношенка (колишня Пархоменка) ім’я Валерія ЛІЗВІНСЬКОГО – Почесного громадянина міста, який трагічно загинув під час оборони Донецького аеропорту.

Також депутати проголосували за пільгу зі сплати земельного податку підприємствам, які орендують ділянки в міста і мають основним видом діяльності виробництво вапна та гіпсових сумішей.

Дискутивним вийшло питання надання згоди комунальному підприємству «Спецкомунтранс» на участь у реалізації проекту із дегазації міського полігона твердих побутових відходів.

Навряд чи депутати так захищали «внутрішній світ» нашого сміттєзвалища, а швидше були обурені відсутністю представників Міжнародного центру газових технологій, які планують втілити цей проект у Кам’янці.

Їхня проголосована згода мала умову все ж таки зустрітися на найближчій сесії з фахівцями центру та отримати відповіді на запитання щодо деталей проекту.