Субота, 20 Квітня 2024 р.
12 Травня 2017

УБЕЗПЕЧТЕ ДІТЕЙ НА ДОРОЗІ!

8 травня розпочався Тиждень безпеки дорожнього руху. Акція проводиться не лише в нашій країні, але й усьому світі. Цьогоріч вона відбувається в два етапи: з 8 по 14 травня та з 13 по 19 листопада.

ДТП в Україні є першою за поширеністю причиною смерті молоді віком від 15 до 24 років та другою – серед дітей віком від 5 до 14 років.

У нашому місті тільки за перший квартал 2017 року сталося 34 ДТП, із них 7 ДТП з постраждалими, в яких зазнали різних травм 11 осіб. В одній аварії постраждали двоє дітей. На щастя, смертельних випадків немає.

Управління з питань надзвичайних ситуацій і цивільного захисту населення міської ради звертає увагу пішоходів та водіїв транспортних засобів на необхідність неухильного дотримання правил безпеки дорожнього руху, просить бути взаємно ввічливими, поважати право один одного на безпеку пересування. Бути пильними на дорогах і старатися передбачати ситуацію наперед, особливо коли поблизу перебувають діти.

Звертаємося до батьків, педагогічних працівників навчальних і виховних закладів міста з проханням перед літніми канікулами зосередити особливу увагу на доведенні до дітей правил поведінки на дорогах та у транспорті!

Пам’ятайте: власна безпека залежить від вас!

Юрій КРИЛОВ, начальник управління з питань НС та ЦЗН міської ради.