Вівторок, 16 Квітня 2024 р.
19 Травня 2017

ХТО ПРОДАЄ НАШУ БРУКІВКУ?

16 травня відбулася позачергова сесія міської ради, під час якої розглянули лише три питання порядку денного.

Депутати затвердили рішення про внесення змін до міського бюджету на поточний рік, надали дозвіл на отримання кредиту у формі овердрафту КП «Міськтепловоденергія» та підтвердили участь у грантовій регіональній програмі Європейської комісії у східних країнах-сусідах із підтримки флагманської ініціативи Східного партнерства зі сталого розвитку муніципалітетів «Мери за Економічне Зростання».

Ще одним питанням, яке розглянули народні обранці, було звернення до поліції, оголошене депутатом Михайлом ПОСІТКОМ. Депутати обурені ганебним вчинком мешканця міста, який продавав старовинну бруківку на одному із сайтів оголошень.

Нагадаємо, що 13 травня на сайті ОЛХ з’явилося оголошення про продаж у Кам’янці-Подільському бруківки XVII ст. Продавав кам’янчанин 15-сантиметрову базальтову бруківку по 340 грн. за квадратний метр.

Звідки у чоловіка бруківка та яким чином він набув у власність одне зі старовинних надбань Кам’янця – залишається загадкою. Відтак депутати вимагають у начальника міського відділу поліції Бориса Сушицького провести перевірку щодо можливого розкрадання комунального майна, а про результати перевірки доповісти у письмовій формі.

Ольга БАНАХ.