Субота, 20 Квітня 2024 р.
26 Травня 2017

ПЕРША ОТРИМАЛА СПОРТМАЙДАНЧИК!

ПЕРША ОТРИМАЛА СПОРТМАЙДАНЧИК!

Із понад семи тисяч шкіл СЗОШ №1 здобула перше місце в проекті «Клич друзів – граймо разом!». За умовами конкурсу, на території школи-переможниці встановили спортивний майданчик і 24 травня провели урочисте відкриття за участі учнів та представників школи, а також команди Фонду Кличка.

– Учень школи Олександр Боднар зробив перший крок до здійснення нашої мрії – мати спортивний майданчик, – розповідає директор Валентина СУДЕЦЬ. – Торік Олександр став учасником «Школи успіху» – також проекту від Фонду Кличка для здібних дітей. Саме там він дізнався про конкурс «Клич друзів – граймо разом!» і розповів нам.

Директор департаменту спортивних проектів Фонду Кличка Віктор КОЛЕСНИК привітав школу з перемогою в конкурсі, побажав наполег­ливо боротися за свої мрії та йти вперед.

Випробували спортивний майданчик школярі відразу на відкритті. Провели конкурси гри у настільний теніс, баскетбол, а дівчата стрибали на скакалках.

Як розповіли представники Фонду Кличка, це вже 187 спортивний майданчик, які встановлює їхня команда в рамках різних його проектів.

Оксана НЕСТЕРОВСЬКА.