Четвер, 25 Квітня 2024 р.
26 Травня 2017

КАМ’ЯНЕЦЬ ВЧИТЬСЯ І НАВЧАЄ

За підтримки Асоціації міст України 25 травня в нашому місті відбулося засідання з підвищення ефективної діяльності у сфері економічного розвитку міських громад. Захід провів координатор проекту Норвезької асоціації місцевих і регіональних влад Крістіан ЛАРСЕН.

На семінар приїхали представники місцевого самоврядування з різних міст України, зокрема Володимира-Волинського, Шепетівки, Коростеня, Яремча, Шумська, Самбора, Сатанова.

Міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ наголосив на важливості проведення таких заходів, адже вони можуть стати реальним кроком у створенні економічно важливих проектів і дати позитивний ефект у розвитку міських громад. При цьому прикладом мер навів саме Кам’янець-Подільський – як місто, що постійно бере участь у грантових програмах, залученні іноземних інвестицій та успішно виграє гранти на реалізацію різних проектів, у тому числі освітніх.

Відзначив наше місто і Крістіан Ларсен, додавши, що в Кам’янця є чому повчитися.

У програмі заходу, розрахованого на два дні, – робота у фокус-групах, ознайомлення з роботою управління з надання адміністративних послуг, презентація розвитку малого бізнесу та досвіду в туристичній сфері.

Прес-служба міської ради.