Четвер, 25 Квітня 2024 р.
2 Червня 2017

ГАДИ ПІДБИРАЮТЬСЯ БЛИЖЧЕ

Змії знахабніли вже так, що не бояться вилазити аж до житлових будинків. Одну з них «Муніципальна поліція» разом із ДСНСниками та міськими поліцейськими впіймали 30 травня у дворі багатоповерхівки на вул.Героїв Небесної сотні, 12, за декілька метрів від дитячого майданчика, де бавилися діти.

ГАДИ ПІДБИРАЮТЬСЯ БЛИЖЧЕ

– Люди думали, що це вуж забився біля першого під’їзду, але ми з’ясували, що то гадюка, завдовжки метр, – розповідає директор КП «Муніципальна поліція» Петро СОЛЯРИК. – Мій заступник Анатолій ТЕТЕРВАК упіймав гадину, і ми вивезли її за межі міста. Дорогою змія виділяла отруту. Просимо кам’янчан не  захаращувати дворів, вирубувати самосіви та косити трави, адже це комфортні місця для розмноження змій. У разі їх виявлення, в жодному разі не відкидати палицею, не дратувати, бо вони в будь-який момент можуть стрибнути на людину. Варто негайно телефонувати на «101», «102» чи «1505».

Загалом того дня на оперативну службу міськвиконкому «1505» надійшла низка повідомлень від кам’янчан, які зустрічали гадів у місті: в пров.Лагерному, у зеленій зоні вул.Молодіжна, у високій траві в селищі цукрозаводу, а також неподалік від ГЕС, що під Замковим мостом.