П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
2 Червня 2017

ДОРОЖНЯ «РЕАБІЛІТАЦІЯ»

Згідно з планом і в рамках виділених коштів, у Кам’янці завершено ямковий ремонт доріг. Комунальники ним охопили вулиці Пушкінську, Героїв Небесної сотні, Данила Галицького, Папаніна, Північну та Хмельницьке шосе.

ДОРОЖНЯ «РЕАБІЛІТАЦІЯ»Натомість цього тижня розпочато поточний ремонт, який, на відміну від ямкового, оновлює цілі відрізки дорожнього «одягу», що стартував із ділянки на вул.Гагаріна, біля «Фуршету». Першочергово поточний ремонт також проведуть на вул.Героїв Небесної сотні (біля НВК №14), вул.Лесі Українки (від Тімірязєва в напрямку Північної).

Дивно, що ті, хто малює розмітку, напевне, не спілкуються з тими, хто робить ремонт. Інакше як пояснити свіжу фарбу перед «Фуршетом», яка покрасувалася всього тиждень і зникла під новесеньким асфальтом…

Окрім доріг, продовжується ремонт і внутрішньодворових проїздів. Триває відновлення покриття біля будинків на вул.Лесі Українки, 77 та Нігинському шосе, 20.

У середині травня завершено відновлення внутрішньодворового проїзду на вул.Князів Коріатовичів, 5-7, а на вулиці Огієнка облаштували тротуарний комплекс із безшовної плитки з соціальними переходами та висадили квіти.

За матеріалами прес-служби міськради.