П'ятница, 29 Березня 2024 р.
2 Червня 2017

«ОКЕАНОМ» ПО БУРГЕРАХ!

Черга за бургерами

Минулої п’ятниці, незважаючи на дощ, на мотобольному стадіоні було спекотно. Понад 7000 кам’янчан заполонили кожен клаптик вільної площі та насолоджувалися майже 3-годинним виступом відомого українського гурту «Океан Ельзи». Залюбки і старі, і свіжі пісні «океанам» підспівував весь багатотисячний натовп. Символічно, що під час виконання пісні, присвяченої загиблим на сході країни, пішов рясний дощ…

Утім не піснями єдиними запам’ятається концерт – кам’янчани підтримали й соціальну ініціативу лідера гурту Славка ВАКАРЧУКА, завдяки якому в останній день весни у закладі «Burger house grill» вишикувалася неабияка черга бабусь, дідусів і мужніх воїнів АТО.

Така акція тут не просто так. Річ у тім, що «океани» побачили рекламний біг-борд, де вищезгадане кафе без дозволу використало ім’я гурту для реклами.

– Наші юристи наполягали дати хід справі. Ми ж вирішили поставити свої умови – цілий день заклад безкоштовно годуватиме пенсіонерів і АТОвців. Глядачі концерту нас підтримали, – заявили учасники гурту. – Дуже приємно, що представники закладу нас зрозуміли: вони відразу вибачилися, не придумували, не хитрували, а зізналися, що рекламне агентство надало їм неправдиву інформацію щодо такого розміщення. А головне – з радістю погодилися на наші пропозиції.

У свою чергу заклад на своїй сторінці у «Фейсбуці» офіційно вибачився перед музикантами і подякував за мирне вирішення конфлікту.

«Нам настільки сподобалася ця ідея, що обіцяємо час від часу проводити такі акції і в майбутньому», – написав власник «Burger house grill» Вадим КОВАЛЬОВ.

Як повідомили у закладі, 31 травня безкоштовно попоїсти завітали близько півтисячі кам’янчан. Частування обійшлося закладу майже в 16 тис.грн.

Ольга БАНАХ.