П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
9 Червня 2017

ПОВЕРТАЄТЬСЯ ФАКУЛЬТЕТ ВІЙСЬКОВОЇ ПІДГОТОВКИ

Інженерна справа має розвиватися у Кам’янці-Подільському – до такого висновку прийшов генерал-майор Збройних сил України Віктор НАЗАРОВ, який учора на два дні приїхав до міста над Смотричем.

Як повідомляє прес-служба міськради, у розмові з міським головою Михайлом СІМАШКЕВИЧЕМ і начальником гарнізону полковником Володимиром РОДІКОВИМ представник Генштабу наголосив, що підготовка та розвиток інженерних військ – головний пріоритет в Україні, тому приємно бачити, як Кам’янець працює в цьому напрямку. Позитивно гість оцінив новостворений навчальний центр оперативного забезпечення, який відчинив двері у перший день літа. Також генерал-майор навідався до всіх військових частин, що дислокуються в місті.

Ще однією «військовою» новиною поділився на своїй сторінці у «Фейсбуці» Михайло Сімашкевич: «надійшов наказ від Міноборони, відповідно до якого до 30 грудня 2017 р. на базі кафедри військової підготовки К-ПНУ ім.Івана Огієнка має розпочатися формування факультету військової підготовки. Документ передбачає і відпрацювання штату факультету та переміщення ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою з військового містечка №2 на інші площі».