Четвер, 25 Квітня 2024 р.
16 Червня 2017

У БУДІВЕЛЬНИКІВ – ЗМІНИ

Зміни у сфері будівництва та архітектури, які набули чинності з 10 черв-ня ц.р., обговорили з будівельниками міста перший заступник міського голови Григорій ГОРШУНОВ, начальник відділу державного архітектурно-будівельного контролю Олександр СВИРИДА, голова постійної комісії з питань землекористування, архітектури і будівництва, депутат міськради Валерій СЛОБОДЯН.

Валерій Слободян відзначив важливість того, що з 22 травня в місті повноцінно функціонує відділ архбудконтролю, якому передано повноваження у сфері регулювання, контролю та видачі дозволів на роботи в будівництві.

– Будівельники міста спільно з міським головою Михайлом СІМАШКЕВИЧЕМ три роки працювали над тим, щоб відділ архбудконтролю повноцінно розпочав свою роботу, і в Кам’янці було спрощено низку процедур. Сподіваюся, що ми матимемо гарні результати, – відзначив Валерій Анатолійович.

Олександр Свирида поінформував забудовників про основні зміни в законодавстві, відзначив, що збільшено розмір штрафних санкцій за порушення будівельних норм, розповів про процедуру отримання дозволів і паспортів на будівництво багатоповерхівок, індивідуальних забудов тощо.

Прес-служба міськради.