П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
16 Червня 2017

СОРОМНО ПЕРЕД ТУРИСТАМИ!

Не могла спокійно переступити через сміття, розкидане на залізничній платформі зупинки «Цементник» кам’янчанка Марія Миколаївна. Жінка так перейнялася таким непривітним «обличчям» міста, на яке змушені дивитися туристи, що зателефонувала до редакції.

– Вранці я проводжала гостей на потяг і збентежилася, коли побачила на зупинці купу пластикових стаканчиків, пляшок і папірців, – схвильовано розповідає жінка. – Мені стало соромно. Мабуть, смітили не один день. Я приїжджала у Вінницю, Бердичів, але не бачила там такого неподобства. Вболіваю за рідне місто і прикро, що в нас не дотримуються загальновідомого твердження: чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять.

По коментар ми звернулися до начальника Кам’янець-Подільського залізничного вокзалу Ігоря КАПРАВЧУКА, який повідомив:

– Десять днів тому ми прибрали цю зупинку, яка закріплена за залізницею. На жаль, робити це щодня немає можливості. Там зупиняється лише на хвилинку приміський дизель-потяг, тож упевнено кажу, що це наслідки «відпочинку» жителів селища цементного заводу та водіїв міських маршруток, які відстоюються неподалік. Нашу зупинку вони перетворили не лише на смітник, а й на туалет. І прикро, що жодного покарання у такому випадку не передбачено, а наші працівники змушені все розгрібати.