Субота, 11 Травня 2024 р.
7 Липня 2017

ЛІСНИК НАШКОДИВ ЛІСУ

Кам’янець-Подільською місцевою прокуратурою затверджено і скеровано до суду обвинувальний акт відносно працівника комунального підприємства «Надра Кам’янеччини».

Встановлено, що всупереч інтересам служби та з метою отримання матеріальної вигоди ліс-ник –  матеріально відповідальна особа за збереження ввірених йому підприємством цінностей – вирішив збагатитися за рахунок розтрати деревини.

Перебуваючи в лісовому масиві, що поблизу одного із сіл Кам’янець-Подільського району, він без будь-якого документального оформлення незаконно реалізував місцевому жителю деревину твердої породи (акації) та отримав за це 2,5 тис.грн., яких у подальшому на рахунок підприємства не вніс.

Як повідомив заступник керівника місцевої прокуратури Олександр ГОНЧАР, своїми незаконними діями лісник завдав матеріальної шкоди на загальну суму близько 85 тис.грн.

За результатами досудового розслідування, проведеного під процесуальним керівництвом Кам’янець-Подільської місцевої прокуратури, слідчими районного відділення поліції зібрано достатньо доказів вчинення особою кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.191 ККУ (розтрата чужого майна, яке було ввірене особі).

Обвинувальний акт направлено для розгляду до Кам’янець-Подільського міськрайонного суду.

Прес-служба прокуратури Хмельницької області.