П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
21 Липня 2017

ДОБРЕ І В ГОСТЯХ, І ВДОМА

ДОБРЕ І В ГОСТЯХ, І ВДОМА

45 дітей із родин учасників АТО з радісними усмішками та яскравими враженнями повернулися до рідного Кам’янця після відвідин Польщі.

Діти перебували в Тарново Подгурне – партнерському місті Кам’янця-Подільського – із 7 по 16 липня. Цю поїздку завдяки перемовинам міського голови Михайла СІМАШКЕВИЧА і вуйта гміни Тарново Подгурне організовують уже четвертий рік поспіль.

Юні кам’янчани відвідували екскурсії історичними місцями, побували в Познані, аквапарку, зоопарку, мали цікаві розважальні програми. Наприкінці поїздки із дітьми особисто попрощався вуйт гміни Тадеуш ЧАЙКА, вручивши їм на пам’ять подарунки.

Маленькі кам’янчани зізналися, що їм сподобалося все!


РУМУНСЬКІ МАНДРИ

Із офіційним візитом у румунському місті Сірет у ці вихідні побувала делегація із Кам’янця у складі заступника міського голови Вадима САВЧУКА та головного лікаря перинатального центру Олександра ГУРСЬКОГО.

У рамках зустрічі було обговорено можливості транскордонного співробітництва, напрацювання спільних проектів, перспективи співпраці в соціальній і культурній сферах. Також кам’янчани мали змогу ознайомитися з історичним і культурним надбанням міста Сірет.

Додамо, що договір про співпрацю між нашими містами було підписано 2015 р.