Четвер, 25 Квітня 2024 р.
11 Серпня 2017

А ТИ ГОТОВИЙ ДО НАВЧАННЯ?

Не панікувати, а готуватися до масштабних військових навчань закликав кам’янчан під час зустрічі із журналістами 9 серпня військовий комісар підполковник Володимир ВОЗНИЙ:

– У вересні поблизу українських кордонів військові Збройних сил Російської Федерації та Республіки Білорусь проведуть масштабні спільні бойові навчання «Захід-2017». В Україні ж прийнято рішення провести навчальні збори із військовозобов’язаними та резервістами наприкінці серпня на одному із навчальних полігонів оперативного командування «Захід». Їхня мета – вдосконалити вміння та навички.

Планується, що близько 170 військовозобов’язаних і резервістів із Кам’янеччини вже 27 серпня відправлять на навчання, що триватимуть місяць. За тими, хто працює, зберігатиметься робоче місце, середньомісячна зарплата, а по завершенню виплачуватиметься ще й матеріальна допомога.

У військкоматі вже взялися оповіщати військовозобов’язаних чоловіків. Кажуть, що будуть брати лише тих, хто підходитиме за військово-обліковими спеціальностями, необхідними для укомплектування визначеної військової частини. І наголошують, що за ухилення від призову передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність.