П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
8 Вересня 2017

ЗАТРИМАНИЙ ВПАВ У КОМУ

Як повідомляє прес-служба прокуратури Хмельницької області, слідчим відділом прокуратури області спільно зі співробітниками СБУ, в результаті проведених негласних слідчих дій задокументовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди за працевлаштування на посаду медичної сестри в одному з районних центрів ПМСД.

Як йдеться в повідомленні прокуратури, за вирішення питання головний лікар закладу одержав 500 доларів хабара. Під час одержання обумовленої суми правопорушника викрито на гарячому та затримано в порядку ст.208 КПКУ, а неправомірно одержані кошти вилучено. За цим фактом здійснюється досудове розслідування. Вирішується питання щодо повідомлення про підозру та обрання затриманій особі запобіжного заходу.

Втім коли це станеться, наразі невідомо, бо підозрюваний у день затримання, 5 вересня, впав у кому. Як розповів головний лікар ЦРЛ Віталій ШЕВЧУК, рік тому чоловікові зробили операцію на відкритому серці. Візит правоохоронців настільки його шокував, що медик знепритомнів. Його негайно ж доставили до реанімації, оглянули фахівці та діагностували кому неясного генезу, транзиторне порушення мозкового кровообігу. Два дні він пролежав без свідомості, лише вчора стан дещо покращився.