Четвер, 28 Березня 2024 р.
8 Вересня 2017

ГАРЯЧОЇ ВОДИ НЕ БУДЕ ДО ЖОВТНЯ

Ціле літо кам’янчани просиділи без гарячої води. Думали, що, як завжди, на День Незалежності її подадуть, або хоча б дадуть, щоб дітей перед школою добре вимити, але не так сталося, як гадалося. Довелося вкотре гріти чайники і таскати тазики… Уже й не знаючи, на що сподіватися, люди почали телефонувати до нашої редакції.

По пояснення ми звернулися до прес-служби КП «Міськтепловоденергія». Але їхня відповідь не надто втішить кам’янчан, які не подбали про встановлення бойлерів.

– Відновити гаряче водопостачання поки немає можливості, оскільки в місті тривають роботи з реконструкції теплових мереж, що фінансуються за кошти кредиту Світового банку, – йдеться в повідомленні прес-служби підприємства. – Наразі зношені труби замінюють на ділянці проспекту Грушевського – від вул.Тімірязєва до вул.Пушкінська. Планується, що роботи триватимуть до 5 жовтня. Після їх повного завершення буде можливість відновити подачу гарячої води.

Також у «Міськтепловоденергії» розповіли, що із 5 вересня активні роботи розпочалися на пр.Грушевського. Ремонтні бригади працюють на ділянці, що простягається від вул.Тімірязєва до вул.Героїв Небесної сотні. Сучасні попередньо ізольовані труби встановлюють у рамках реалізації проекту «Підвищення енергоефективності в секторі централізованого теплопостачання України».