Вівторок, 23 Квітня 2024 р.
15 Вересня 2017

ЖИМКИНІ ОРДЕН КНЯГИНІ

ЖИМКИНІ ОРДЕН КНЯГИНІПрезидент нагородив кам’янчанку Тетяну МЕЛЬНИК орденом княгині Ольги ІІІ ступеня. Дівчина отримала державну нагороду за визначні спортивні заслуги, зокрема високі спортивні результати на X Всесвітніх іграх із неолімпійських видів спорту у Вроцлаві (Польща), а також за піднесення міжнародного авторитету України.

– Робота спортсмена – це не лише тренування, а й щоденний режим, який повинен стати запорукою відновлення, – ділиться секретами Тетяна Мельник. – Проте є й інший бік медалі, коли твоя праця не закінчується за дверима спортзалу, а волочиться за тобою додому. Інколи боюся за роботою пропустити дитинство своєї 2-річної донечки, тому в першу чергу намагаюся приділити їй максимально уваги. В багатьох речах завдячую чоловіку, бо без нього в мене нічого б не вийшло – ні вдома, ні в спорті.

Нагадаємо, що за результатами Х Всесвітніх ігор жимкиня при власній вазі 73 кг здобула срібло, набравши за сумою трьох вправ 620 кг. У присіданні її результат – 245 кг, у жимі лежачи – 170 кг, а у становій тязі – 205 кг.

Ольга БАНАХ.