П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
15 Вересня 2017

МАЄМО ЄВРОПЕЙСЬКИЙ СЕРВІСНИЙ ЦЕНТР

Відтепер усі автомобільні питання можна вирішити в новому сучасному та по-європейськи відкритому для клієнта сервісному центрі МВС (керівник Олег ГАНЗЮК), який офіційно запрацював 13 вересня.

МАЄМО ЄВРОПЕЙСЬКИЙ СЕРВІСНИЙ ЦЕНТРЦентр, який може обслуговувати за день понад сотню клієнтів, має елекронну чергу, інформаційний бокс, планшет якості обслуговування, за допомогою якого громадяни можуть залишити відгук про роботу адміністраторів. Для найменших відвідувачів облаштована навіть ігрова зона. Також є мобільний сервісний центр, який виїжджатиме у місцевості, щоб надати людям певні послуги. Працюють у центрі 11 осіб.

Під час відкриття, на яке завітали чиновники та представники МВС, перший заступник начальника Головного сервісного центру МВС Сергій ГОНЧАРОВ зазначив, що сервісний центр у Кам’янці-Подільському є обласним рекордсменом із виявлення викрадених транспортних засобів. Його співробітники викрили 16 підробок номерів агрегатів авто, зокрема один такий випадок безпосередньо у день відкриття.

Це вже третій сучасний сервісний центр на Хмельниччині та 27-й – в Україні. Працюватиме новий центр, розташований на пр.Грушевського, 1/2, з 9.00 до 18.00 (у суботу – до 16.45), без обідньої перерви.

Телефони для довідок: 5-09-79 та 4-16-68.