П'ятница, 29 Березня 2024 р.
15 Вересня 2017

КІНА НЕ БУДЕ…

Із виставою «Мужики не танцюють стриптиз» до Кам’янця-Подільського майже доїхав російський Незалежний театр. Але про те, що театр із Росії, дізнатися було не так легко, адже на афішах, які огорнули все місто, потрібної інформації вказано не було.

«Напевно, всі в місті бачили афіші, які обіцяють яскраві враження від найкасовішої вистави цього року. У черговий раз до нас приїжджає «невідомий» театр, щоб потішити публіку, цього разу – комедія, – пише у спільноті «Кам’янець-Подільський Он-лайн» Facebook-користувач Тетяна Бой-чук. – І все б гаразд, якби це не був Московський незалежний театр, який не проти підзаробити і вже об’їздив пів-України. Може, це якийсь опозиційний театр? Чи переїхали? Хоча ні. Прекрасно гастролює і по Росії, в чому неважко переконатися в мережі. То як, кам’янчани, і цього разу дамо заробити «старшим браттям»?

«Якщо «спектакль» відбудеться в Кам’янці, значить – не було ніякої Революції Гідності у нас!» – додав у коментарях користувач Олександр Бейлик.

Заспокоїти обурених кам’янчан і гостей міста взявся директор РЦКМ «Розмай» Володимир Кусік.

– Ніякої вистави не буде. Театр ми не запрошували та й не одразу дізналися, звідки вони. Служба безпеки України та інші правоохоронні органи вчасно зорієнтувалися і відмінили спектакль ще до початку продажу квитків, – запевняє Володимир Олександрович.

Як стало відомо, російський Незалежний театр виступав на території окупованого Криму, а також у Кам’янському, Маріуполі, Ужгороді, Харкові.

Ольга БАНАХ.