Четвер, 25 Квітня 2024 р.
29 Вересня 2017

ТУРИСТАМ – НА РАДІСТЬ, КАМ’ЯНЦЮ – НА ГОРДІСТЬ

До Дня туризму в місті провели конкурс на найкращий сувенір, виготовлений кам’янецькими майстрами. Сім креативних робіт, які оцінювали шляхом он-лайн-голосування, представили 27 вересня під час урочистостей на території Музею старожитностей Поділля.

Переможцем конкурсу стала Яна ШУТЯК, яка представила свічку із зображенням фортеціІІ місце посіла Ольга Гриневич, змайструвавши повітряну кулю

Переможцем конкурсу стала Яна ШУТЯК, яка представила свічку із зображенням фортеці. ІІ місце посіла Ольга Гриневич, змайструвавши повітряну кулю, а ІІІ – Вадим Куріловський із сувенірами з деревини.

Також було офіційно представлено проект «Рекомендуємо екскурсовода».

До переліку кваліфікованих професіоналів, які можуть якісно розповісти про перлину Поділля, вже ввійшло 20 екскурсоводів (їхні прізвища оприлюднені на сайті міськради).

Вдалим вийшов і проект, покликаний заохотити кам’янчан стати туристами у своєму місті. Протягом 25-26 вересня сформовані за попереднім записом групи мали можливість безкоштовно здійснити огляд об’єктів музею і відвідати тематичні екскурсії історичного, мистецького, природничого характеру та продегустувати фірмові страви в деяких ресторанах.

А тепер соцмережі рясніють фотозвітами і відгуками кам’янчан про відвідування ресторанів та музеїв міста, доступними за хештегами #смачно_КамянецьПодільський (#цікаво_…, #драйвово_…).  Є там і звіти журналістів «Подолянина».

Ігор КИРИЛЮК.