Вівторок, 23 Квітня 2024 р.
6 Жовтня 2017

ПОДАРУНОК ВІД ЩИРОГО СЕРЦЯ

Олександру ШУШКОВСЬКОМУЗавдяки нашому земляку Олександру ШУШКОВСЬКОМУ (на фото), який за власний кошт відновив оглядовий майданчик на Руських фільварках, кам’янчани зможуть насолоджуватись атмосферою старовинної архітектури і величністю каньйону. Сам ініціатор проекту проживає за кордоном близько 29 років, але любов до рідного міста, де минули його юні роки, не вщухає й досі. 

ПОДАРУНОК ВІД ЩИРОГО СЕРЦЯ– Я щороку стараюся приїжджати до Кам’янця-Подільського, бо просто не можу без нього. Цей оглядовий майданчик вирішив присвятити батькам, адже вони завжди милувалися цією красою. Декілька днів тому тут були зарості з дерев, а тепер – дивовижна панорама на Старе місто, – відверто розповідає Олександр.

На сьогодні майданчик повністю облаштований ліхтариками та лавою.

– Цей проект повинен мати другий етап розвитку, – заявив заступник міського голови Сергій Бабій. – У майбутньому планується облагородити територію, висадити дерева, встановити урни для сміття. Така корисна і клопітка праця кам’янчанина подарує туристам та жителям міста гарний міні-скверик для відпочинку.

Ігор КИРИЛЮК.