П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
13 Жовтня 2017

«ЄВРОШЛЯХБУД» ЗВЕРНУВ З ЄВРОШЛЯХУ?

Десятого жовтня відбулася позачергова сесія міської ради. На початку засідання міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ за багаторічну сумлінну працю в галузі охорони здоров’я та активну участь у громадському житті міста вручив відзнаку «За заслуги перед міською громадою» Івану ПІДГОРОДЕЦЬКОМУ.

Після цього депутати розглянули питання земельного характеру. Також народні обранці підтримали рішення про надання пільги зі сплати земельного податку на 2018 р. ПАТ «Гіпсовик».

У різному депутат міської ради Олександр БАБЧИНСЬКИЙ поінформував присутніх про роботу тимчасової комісії, яка була створена минулого тижня задля перевірки якості виконання ремонту дороги на вул.Князів Коріатовичів. Як стало відомо, тендер на ділянку дороги, що перебуває на балансі Служби автомобільних доріг, виграло ТОВ «Єврошляхбуд», яке і взялося за ремонт. Однак при перевірці депутати міської ради виявили чимало порушень, у тому числі й невідповідність виконання тих робіт, які були задокументовані в тендерній документації. Відтак про всі зауваження ще минулого тижня повідомлено представників Служби автомобільних доріг, які приїхали до Кам’янця, щоб оглянути хід робіт. З усіма недоліками, зафіксованими комісією, вони погодилися та звернулися до підрядника з вимогою усунути проблему. 

Крім того, на сесії депутати проголосували за те, щоб направити звернення до вищих державних інстанцій із вимогою провести заходи контролю та забезпечити належну якість виконання робіт із поточного середнього ремонту автомобільної дороги державного значення Кам’янець-Подільський – Стара Ушиця.

Також під час пленарного засідання представники депутатського корпусу прийняли рішення про відселення жителя будинку на вул.Вірменська, 1 у маневровий житловий фонд у зв’язку з тим, що після проведення обстеження технічного стану його помешкання визнано аварійним.

Прес-служба міськради.