Субота, 11 Травня 2024 р.
20 Жовтня 2017

ДОРОГИ

ЧИ БУТИ ПРОСПЕКТУ БЕЗ ЯМ?

Під час засідання робочої групи з розробки програми «Стратегія розвитку доріг міста до 2025 року», до складу якої входить заступник міського голови Сергій Бабій, депутати та громадськість обговорили перший великий дорожній проект на наступний рік.

Мова йшла про капітальний ремонт пр.Грушевського – від вулиці Північна до Данила Галицького. Беручи до уваги технології виконання робіт, вартість проекту становитиме близько 5,5 млн.грн.

Пропозицію рекомендуватимуть міському голові й депутатам, а також розглядатимуть на засіданнях комісій і громадських обговореннях.

Нагадаємо, що ідею зазначеної вище програми департамент житлово-комунального господарства презентував 5 жовтня. Її суть у формуванні своєрідної карти доріг міста, які першочергово потребують капітального ремонту.

ДВОРАМ – РЕМОНТ

Комунальники завершили ремонт внутрішньобудинкового проїзду за адресою: пр.Грушевського, 42.

Роботи здійснюються за зверненням жителів і в рамках програми з відновлення дворів. Загалом цього року в місті відремонтовано 12 внутрішньодворових проїздів: на Нігинському шо-се, 18, 20; Лесі Українки, 44, 77; Космонавтів, 5, 9; Князів Коріатовичів, 7; Затонського, 1; Розвадовського, 6; Шевченка, 2, 37, 39; 30 років Перемоги, 14б; Космонавтів, 8.

За матеріалами прес-служби міськради.